Varför besiktning

besiktning malmö

Att köpa hus är för många den största affären i livet. Det kan vara lätt att förhasta sig och bortse från väsentlig fakta när man är förälskad i ett hus.

Men även den vackraste fasaden kan dölja brister och fel som kan stå en dyrt om de inte upptäcks i tid. Det är här som en besiktning kommer in i bilden.

I Huset ser med objektiva ögon och skarp blick bortom fasaden och drömmarna. Det främsta syftet med en överlåtelsebesiktning är att granska och redovisa byggnadens skick och konstruktion, för att upptäcka eventuella fel och brister som kan behöva åtgärdas. Allt för att slippa mindre trevliga överraskningar vid överlåtelsen.

besiktning malmö

Det är en god idé att ta sig tid att närvara vid en besiktning för att få en egen bild och uppfattning om byggnadens skick, och inte minst för att kunna ställa frågor om man inte förstår.

Oavsett om ni är privatperson, näringsidkare eller del av en bostadsrättsförening hjälper vi till att förmedla information på ett sätt som man förstår. Med personligt engagemang och hög kompetens gör vi besiktningen lättillgänglig och begriplig för alla.

För att kunna erbjuda kompletta besiktningslösningar samarbetar iHuset med försäkringsförmedlare. Här ges våra kunder möjlighet att försäkra sig mot dolda fel. Numera kan både säljare och köpare teckna dolda fel försäkring.

I Huset månar om att både huset och dem som bor i det ska känna sig trygga och må bra.

besiktning malmö

Kontakta mig gärna för besiktning

Ange vad det är för typ av besiktningsuppdrag, kontaktuppgifter och ungefär när i tiden du vill ha din besiktning.